Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Недостиг на храна и лишения измъчват семейство

Author: Милостив | 15.07.2016

Недостиг на храна и лишения измъчват семействоНеволите и недоимъкът на Катерина и семейството й не спират. Семейството сякаш се върти в един непробиваем кръг от лишения и неволи. Сега отново се чувства недостиг на храна, отново дрехите не са достатъчно, а зимата все пак, макар и далече, пътува и скоро ще дойде. Огревът за нея не е ясно как ще бъде осигурен поради липсата на средства.

Семейство Русинови се намира в тежко материално положение не от скоро. Катерина, е с ревматоиден артрит и е невъзможно да работи, а Неделчо се възползва от сезонната работа с минимална заплата.

Въпреки трудностите те се грижат освен за своята дъщеричка, също и за внучето на Неделчо, чиято майка не могла да го отглежда заради свои зависимости.

Семейството изпитва огромна благодарност на благодетелите си, които внесли в дома му топлина и уют към края на април и началото на месец май. Благодетели им изпратиха хладилник, компютър и дрехи. Катерина пожелава на тези хора чрез нас здраве и дълголетие.

Понякога в домовете на всички ни има излишна храна, която не се изяжда напълно, изхвърля се или не се консумира, разваля се и пак се изхвърля. С дрехите ни понякога се случва същото: някои дрехи бързо ни умаляват, едни спираме да ги носим, защото сме си купили други по-хубави, или поради някакви други причини. Непрестанно пълним кошчето или чувалчето с излишни дрехи, годни за употреба, но за да ги изхвърлим на боклука.

Нека всички тези излишни дрехи, които просто изхвърляме, да ги пратим на семейството на Катерина в Джулюница, за да послужат на хора, които нямат избор на дрехи, а хладилникът им не се отваря често, понеже е празен.

Адресът на семейството е същият – ул. „Осогово” № 3. в село Джулюница, Великотърновска област. Телефон на Катерина – 0887191853.


Фейсбук профил на Катерина

Предишни публикации за сем. Русинови - тук, тук, тук.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info