Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Стипендия от 480 лева за 240 часа практика в реална фирма

Author: http://u4avplovdiv.com | 09.09.2016

Стипендия от 480 лева за 240 часа практика в реална фирмаРаботодатели, които желаят да наемат студенти да практикуват в ръководените от тях фирми или организации, могат да се регистрират по проект „Студентски практики – Фаза 1“. От 2 септември тази година до края на декември 2017 година те могат да попълнят своя профил в информационната система на проекта на адрес: http://praktiki.mon.bg/sp/.

Целта на проекта е да подпомогне подобряване качеството на висшето образование чрез предоставяне на възможности за придобиване на опит и усъвършенстване на уменията на бъдещите висшисти в съответствие с потребностите на пазара на труда.

За реализиране на проекта се предвижда участието на 46 000 студенти в в реална работна среда и успешното приключване на минимум 40 хиляди практики. Това предполага непрекъснато включване на активни работодатели, които приемат да обучават студентите. Това могат да бъдат стопански и нестопански организации, държавна и общинска администрация, училища и обучителни организации, работодателски организации и други юридически лица.

За да се зачита за успешно завършена практиката, студентите трябва да бъдат обучавани в реална работна среда 240 астрономически часа. За проведената практика ще получат стипендия от 480 лева.

Проектът цели да подпомогне и насърчи изграждането на стабилни партньорства между висшите училища и бизнеса и да подпомогне студентите при намиране на работа веднага след дипломирането им.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova