Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Работодател подарява колелета на служителите си

Author: Дарик | 29.08.2016

Работодател подарява колелета на служителите си Работещите в най-голямата шивашка фирма в региона на Гоце Делчев имат възможност да идват на работа с велосипед, подарен им от работодателя.

Инициативата е на собственика Бертрам Ролман. Първите сто велосипеда вече са раздадени на тези, които желаят да използват това по-здравословно и екологично превозно средство. Предстои доставката на още сто велосипеда, след като желаещите са се увеличили.

Тази придобивка е само за живеещите в град Гоце Делчев и село Мусомища работници, като е спазено изискването за безопасност велосипедистите да не излизат на републиканската пътна мрежа. "Няма ограничения велосипедите да се използват само за отиване и връщане от работа, а когато времето е лошо работниците могат да използват автобусите за служебен транспорт", уточни HR специалиста Катя Караиванова.

Когато правили проучване за реализирането на тази идея, от фирмата попаднали на случай в страната, където работодателят давал стимул от 50 лева на месец, ако работниците използват за транспорт до работното място велосипед, но предприятието в Гоце Делчев е единствената фирма, която подарява велосипеди на работниците си, разказа още специалистката по човешки ресурси.

Велосипедите са специално подбрани за движение в градска среда, да са удобни и за жени, имат кошница за поставяне на дамска чанта или друг дребен багаж. В момента във фирмата се изгражда специален паркинг за велосипеди.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
dgamalova