Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

1 200 лева събрани в дарителската кампания за Влади

Author: Милостив | 24.03.2016

1 200 лева събрани в дарителската кампания за ВладиОт проведения концерт на Плевенската филхармония с участието на Орлин Горанов бяха събрани 750 лв. Концертът се организа в подкрепа лечението на Влади. Беше отворена и дарителската кутия, която се намира в клуб „Хавана”. Събраните средства там са 440 лева.

Приятелите на пострадалия в тежка катастрофа с мотоциклет Владимир Петров от Плевен споделиха това в социалните мрежи. Те са направили специална страница във Фейсбук в негова подкрепа и постоянно търсят начини и пътища за набиране на средства за лечение и рехабилитация на младия мъж.

Те съобщават още, че дарителската кутия за Влади от един месец в делнични дни се намира в клуб „Хавана” (над клуб „Канапе”), а в петък и събота вечер - на гардеробната в механа "Старата изба".

За щастие Влади се чувства много по добре след лечението в Анкара, в болница” Гювен”. Лекуващият лекар, д-р Овчаров е потвърдил, че определено Влади е отпуснал спастиката от ботокса и поздрави детето за успеха.

Според специалистите, които го наблюдават, Влади трябва да замине отново за следващите дози ботокс след 4-5 месеца, както и за робота Локомат, с който ходи. Процесът е бавен и продължителен, но той има голям шанс да се възстанови. Влади разчита на вас за пореден път, мили хора, подайте му ръка!


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova