Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Млада майка от Бургас пропътува 3200 километра, за да дари яйцеклетка

Author: Канал 3 | 19.05.2017

Млада майка от Бургас пропътува 3200 километра, за да дари яйцеклеткаМлада бургаска майка стана донор на яйцеклетки, дарявайки шанс и надежда на жени, които чакат дълго време да сбъднат мечтата си за собствено дете. За радостта и чудото на донорството Женина Трифонова реши да сподели публично. Така цели да даде надежда както на всички, които мечтаят за свое дете, така и на тези, които желаят да станат донори.

"Пропътувах над 3200 км, за да изпълня едно лично предизвикателство. Станах донор на яйцеклетки. Дарявайки частица от мен дадох шанс и надежда на няколко дами, които чакат дълго време да сбъднат мечтата си - да имат свое дете. Макар и да е много лично, реших да споделя за това мое решение. Има нужда да се говори за каузата, да се пише и споделя опит. Защото донорството не са пари и облаги.

Много хора ме попитаха "Защо го правиш? Колко ще ти платят, какво получаваш ти от цялата работа?" Какво получавам ли? От година и осем месеца изпитвам най-великото щастие, което може да съществува. Чуваме "мамо", "тате", къщата ни е огласена със смях, понякога и с плач, получаваме най-топлите и силни прегръдки. Това е моята награда като Майка.

Почувствах силно желание да предам нататък тази емоция. И не, не става дума за пари, а за любов към живота. Да дадеш шанс, надежда на човек в нужда. Ето тук е смисълът на живота, той не се измерва в коли, апартаменти и пари. Благодаря на момичетата от фондация "Майки за донорството", които бяха постоянно до мен и бях информирана и подкрепяна през цялото време"
, пише емоционално младата майка Женина Трифонова, която даде шанс и на други жени да изпитат радостта от майчинството.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info