Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Да помогнем на Емил Каров

Author: DMS | 03.10.2016

Да помогнем на Емил Каров Емил Ангелов Каров е на 4 год., от Варна. В края на юни 2016 год. на Емо е поставена диагноза „Сарком на Юинг”. Тъй като заболяването е много сериозно и изисква комплексно лечение, близките на детето започват да търсят подходящо лечебно заведение в чужбина. От Университетска болница Хайделберг се ангажират да изготвят план за лечение след като прегледат детето на 22 август.

Родителите подават заявление в Център „Фонд за лечение на деца” за финансиране на лечението в Хайделберг. На 17 август получават одобрение. Тъй като имат събрани дарителски средства, заминават с тях за Хайделберг. След извършените изследвания, от болницата издават оферта за цялостно лечение, включващо химиотерапия, лъчетерапия, операция и евентуално костно-мозъчна трансплантация. Родителите изпращат офертата на фонда и остават на място в Германия в очакване парите за лечението да бъдат преведени.

Вместо това заявлението отново е внесено за разглеждане от обществен съвет и отново е одобрено. Няколко дни по-късно обаче родителите научават, че все пак ще получат отказ заради второ експертно становище. Прибират се в България и започват да търсят друга клиника в чужбина, която би приела детето без да изисква да получи авансово цялата сума за лечение. Така стигат до Анадолу медикъл център, където преди няколко дни на Емо беше направен първият курс химиотерапия.

В момента по дарителската сметка на детето има 101 952 лв., необходими са още 44 356 лв. (39 356 лв. за химиотерапия и 5000 лв. за разходи за престой и път), за да бъдат изпълнени всички курсове химиотерапия.

Можем да помогнем на Емо чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS EMO на номер 17 777.

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova