Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Пазарджиклията Илия Михйлов продава книгата си благотворително, за да помогне на свой приятел!

Author: pzdnes.com | 27.04.2018

Пазарджиклията Илия Михйлов продава книгата си благотворително, за да помогне на свой приятел! "Уважаеми приятели, обръщам се към всички Вас с една ГОЛЯМА МОЛБА! Помните ли филма „Зеленият път“ и онзи огромен негър на име Джон Кофи, който имаше дарбата да лекува хората, да отнема техните болки и мъка? Понякога ми се иска да бъда като него, но не мога! Мога обаче да се опитам да помогна със собствените сили, с двете си ръце, със сърцето и душата си на този, който има нужда от мен.

Споделям всичко това с Вас и Ви моля да ме подкрепите. Мой приятел и колега, когото безкрайно обичам и уважавам е в беда. Преди няколко месеца Георги Войнов получи жесток шамар от съдбата – диагноза „рак на белия дроб“. Той е силен човек с уникално чувство за хумор и една чаровна усмивка, която сякаш говори с гласа на Доброто. Но днес бате Жоро има нужда от нашата помощ.

Обръщам се към всички Вас – тук в България или в чужбина, до които все още моята дебютна книга „Побързай“ не е стигнала. До всички онези, които изявиха желание да я имат. Подарихме почти целия тираж от 500 бройки, но все още имам около 100. Много Ви моля, подкрепете ме, като закупите книгата ми! Няма определена цена. Нека всеки даде толкова, колкото може да си позволи! Всяка помощ е добре дошла! Всички пари ще отидат в подкрепа на лечението на бате Жоро! За да бъда коректен към Община Пазарджик, която спонсорира издаването на книгата, ги уведомих за тази моя идея и имам тяхната подкрепа!
На хората в чужбина ще изпратя екземпляр по пощата или някоя куриерска фирма. Всеки ще получи книга с автограф, а името му и сумата, която отдели, ще бъдат записани и оповестени от мен!

Моля, подкрепете ме! Нека тези 100 последни бройки на „Побързай“ бъдат нашите 100 общи крачки по улица „Надежда“! Бате Жоро го заслужава!

Телефон за връзка с мен: 0885 65 85 55"

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova