Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Зрелостници от Добрич дариха средства за болно от левкемия дете

Author: fsgdobrich.org | 21.05.2018

Зрелостници от Добрич дариха средства за болно от левкемия детеНа 15.05.2018 г. Финансово-стопанска гимназия „ Васил Левски“ изпрати с тържествен концерт своите зрелостници. Пред погледите на много родители, гости, учители и ученици абитуриентите от XII А с класен ръководител Веселин Божков, XII Б с класен ръководител Светла Атанасова, XII В с класен ръководител Валерия Миланова, XII Г с класен ръководител Марияна Димитрова, XII Д с класен ръководител Ивелина Милчева посрещнаха училищното знаме.

Учениците от XII В клас решиха на своето изпращане да дойдат със символични тениски и да дарят част от парите за своите тоалети за благотворителност. „Изключително съм горда от учениците си, това е едно голямо обръщане на традициите и начина на мислене на децата, изключително благородно”, сподели класният им ръководител Валерия Миланова.

Събраната сума е в размер на 1200 лева, която вече е дарена за лечението на седеммесечната Мартина Петрова, която е болна от остра лимфобластна левкемия и в момента се лек. С много вълнение и любов от името на родителите на зрелостниците Красимира Атанасова поднесе поздравления. Директорът на гимназията инж. Ангел Христов изтъкна, че за такива моменти като днешния, когато учениците вече са на прага на живота, си струва да бъдеш учител.

На Яна Димитрова от XII „Б“ клас бе връчена грамота за отличен успех и високи постижения през целия период на нейното обучение в гимназията. На фона на прекрасното изпълнение на ученичката от XI „В” клас Елеонора Иванова „Вървят ли двама“, нашите абитуриенти изтанцуваха своя последен танц в двора на училището.

Много радост донесе и участието на художествения състав на ученици от нашето училище с ръководител Николинка Савова, които поведоха и традиционното хоро на края на тържеството.

На добър час, момичета и момчета! Никога не забравяйте своето училище и знанията, които сте получили тук. Гордейте се, че сте възпитаници на Финансово-стопанска гимназия!

News

Search

News type

 1. All
 2. Appeal for help
 3. Charity event
 4. I want to help
 5. Inspiring news

Categories

 1. All
 2. Orphans
 3. Children with disablities
 4. Disabled people
 5. Old people
 6. Poorhouse
 7. Communal kitchen
 8. People in need
 9. Medical treatment
 10. Prisoners
 11. Refugеes
 12. Orthodox churches
 13. Alcoholics and drug addicts
 14. Other

Type

 1. All
 2. Books
 3. Medical treatment
 4. Blood donation
 5. Toys
 6. Medicine
 7. Clothing and shoes
 8. Food
 9. Furnitures
 10. Electric appliance
 11. Financial assistance
 12. Social events
 13. Courses and teaching
 14. Voluntery labour
 15. Labour against payment
 16. Accommodation
 17. Culture
 18. Competitions

Shall all news

Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info