Присъедини се към нас в  Facebook Български | Join us Детски конкурс за рисунка на тема „Рождество Христово“Organizers: Aтелие – галерия „Арт Муза“ и СНЦ „Милостив“ с любезното сътрудничество на Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

Period: 8.11.2018 - 23.12.2018

Description:
Във връзка с наближаването на един от най-значимите християнски празници, когато почитаме раждането на нашия Господ Иисус Христос, галерия "Арт Муза" и сдружение Милостив със съдействието на Богословски факултет на СУ "Св. Климент Охридски", обяват конкурс за детска рисунка на тема "Рождество Христово".

Изисквания за рисунките
Размерът на рисунките и материалите за изпълнение са по избор на участниците като всеки от тях може да изпрати до две рисунки.

Кой може да участва?
Конкурсът е предназначен за деца от 3 до 19 години, като е разделен на четири възрастови групи:
1. От 4 до 6 години.
2. От I до IV клас.
3. От V до VII клас.
4. От VIII до XII клас.

Срокове
Всички участници ще получат грамота за участие и диплом за наградените и за ръководителите на школи, които ще се връчат лично на откриването или ще се изпратят по пощата за сметка на участника. Моля, желаещите да получат грамота, да го заявят и да посочат адрес за изпращане. Наградените творби остават за организаторите на конкурса.

Оценяване
Комисията по оценяването е съставена от преподавантели на Богословски факултет.

Контакти
Телефон: 0877544662 (Нина Климукова)
Електронна поща: konkursrojdestvo@abv.bg
Facebook: "Конкурс Рождество Христово"Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova