Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

1 смс = стотици спасени ЖИВОТА на ДЕЦА и МЛАДИ ХОРА

Author: Стеф Крас | 18.10.2013Не те задължавам, моля те... Моля те да отделиш две минутки, да прочетеш и сам да решиш. Стотици дарителски призиви, DMS номера и банкови сметки - от екрана на телевизора, и от монитора, в социалните мрежи и в любимите интернет страници... А зад тях се крият изкривени от болка детски усмивки и родителско безсилие. Понякога подминаваме тези апели, но така ние отнемаме надеждата на тези деца и млади хора. Колко абонати има М-тел? Може би 4 000 000, нали? А предполагам толкова има и Глобул и Виваком... Ако от тях извадим деца и пенсионери... нека останат общо 3 000 000 абоната. Ако всеки един абонат /Човек/ изпрати на месец само 1 дарителски смс без значение за коя дарителска кампания, това значи стотици спасени ЖИВОТА на ДЕЦА и МЛАДИ ХОРА. Това са нашите деца!!! Децата на България! Ако всеки месец отделяме само по 1 лв, то за година ще сме се лишили от 12 лв. Но с тези 12 лв ще изтрием горчиви майчини сълзи. Дванадесет лева, много ли е? Но тук подчертавам, че става въпрос за всеки един от нас. Не подминавайте апелите на тези хора. Повярвайте, за тях всеки споделен призив е надежда и вяра. Споделяме толкова мъдри мисли, които имат за цел да ни научат да бъдем добри. Какъв по-добър начин да покажем добрина и човещина от този да протегнем ръка на нуждаещ се човек.

Хора сме, а хората боледуват. Някога и тези лица, които виждате от колажа са били здрави, щастливи... изпълнени с мечти. Днес те са ''просяци за здраве'' , живота им зависи само от нас. Застраховка '' ЗДРАВЕ'' няма. Днес са те, утре може да съм аз или ти... или наш близък, приятел. Но, ако сме единни, сплотени и човечни няма да изказваме съболезнования - Не! Ще чуваме добри новини, ще празнуваме победата над болестта. Едно споделяне отнема секунда, но дарява надежда.

Един смс за нас е цената на едно кафе, за тях е шанс за лечение. Има толкова фирми, едно дарение би се оказало спасителна лодка за тези деца. Пиша този апел с молба към всички. Към познати и непознати хора с добри сърца. Бъдете съпричастни. Един лев, от всички месечно ще свали тези лица от малкия екран, от социалната мрежа. Ще видим други след месец, но нашия лев ще свали и тях. Ще изтрие много болка, много сълзи. Вярвам, че този призив ще бъде приет с разбиране и подкрепа.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Пояснение от Милостив:
За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. Избраната от вас кампания получава минимум 90% от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS и невзетите плащания от страна на операторите. За повече информация вижте сайта на DMS

Search

Categories

 1. All
 2. Good examples
 3. Contest Dedicated to Diakonial and Charitable Work
 4. Talk About Charity and Church Social Activities
 5. Charity in Bulgaria between 1878 and 1951
 6. Charity and Christianity
 7. Competition "Creating Good" 2015, Students category
 8. Конкурс "Добротворчество" 2015, Млади писатели
 9. How to claim benefits?
 10. Конкурс "Добротворчество" 2017, категория Студенти
 11. Превенция на здравето
 12. "Creating good" 2018
 13. Competition Dorotvorchestvo 2019
 14. COVID-19
 15. Competition Dobrotvorchestvo 2020
 16. Конкурс "Добротворчество" 2022
 17. Конкурс "Добротворчество" 2023

Type

 1. All
 2. Selected
 3. Video

Articles & Video


Current Projects
Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova