Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Очаквам много да науча, да разширя кръгозора си и един ден да стана част от дарителите

| 31.08.2018Следният текст е мотивационно писмо на деветнадесетгодишната А. Г., с  което кандидатства за стипендия в конкурса на Милостив - "Добротворчество" 2018. Освен мотивационното писмо участничката ни е изпратил и документи, доказващи, че има нужда от финансова подкрепа за обучението си. Целта на конкурса е да подпомага младежи в неравностойно положение, желаещи да учат висше образование. Всеки, който желае да помогне за следването на някой от младежите, може да види как би могъл да го направи от - http://milostiv.org/text/770

Уважаема комисия,

Разбрах за огромната възможност, която предоставяте и силно се заинтересувах. От две години се издържам напълно от инициативи в помощ на младежи в затруднено положение, сираци или полусираци. Преди това не съм си и представяла, че има толкова добри хора, които организират и даряват безвъзмездно средства, за напълно непознати. Без такива като вас, стотици мечти нямаше да бъдат реалност. Лично за мен това е един голям стимул за учение и развитие. Знам, че някой е повярвал в моите способности и това доверие ме кара да се чувствам признателна!

Избрах да продължа моето образувание във Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност „Счетоводство и контрол“. Преди това учих в Професионалната гимназия по икономика „Проф.д-р.Димитър Табаков“, гр.Сливен със същата специалност. Тогава разбрах, че икономиката ми се отдава и искам да усъвършенствам знанията и уменията си в тази област. Посещавала съм практики, в реална работна среда , където учениците и студентите получават допълнителна компетентност по специалността. Ще се постарая да докажа способностите си и да съм сред изявените студенти. Очаквам много да науча, да разширя кръгозора си и един ден да стана част от дарителите.

Снимка: https://pixabay.com

Search

Categories

 1. All
 2. Good examples
 3. Contest Dedicated to Diakonial and Charitable Work
 4. Talk About Charity and Church Social Activities
 5. Charity in Bulgaria between 1878 and 1951
 6. Charity and Christianity
 7. Competition "Creating Good" 2015, Students category
 8. Конкурс "Добротворчество" 2015, Млади писатели
 9. How to claim benefits?
 10. Конкурс "Добротворчество" 2017, категория Студенти
 11. Превенция на здравето
 12. "Creating good" 2018
 13. Competition Dorotvorchestvo 2019
 14. COVID-19
 15. Competition Dobrotvorchestvo 2020
 16. Конкурс "Добротворчество" 2022
 17. Конкурс "Добротворчество" 2023

Type

 1. All
 2. Selected
 3. Video

Articles & Video


Current Projects
Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova