Присъедини се към нас в Facebook Български | Join us 

Мечтата ми е да уча, да получавам знания и да завърша с отличие

| 21.08.2019Следният текст е мотивационно писмо на осемнадесетгодишния В. И., с  което кандидатства за стипендия в конкурса на Милостив - "Добротворчество" 2019. Освен мотивационното писмо участничкът ни е изпратил и документи, доказващи, че има нужда от финансова подкрепа за обучението си. Целта на конкурса е да подпомага младежи в неравностойно положение, желаещи да учат висше образование. Всеки, който желае да помогне за следването на някой от младежите, може да види как би могъл да го направи от - http://milostiv.org/text/809

Обръщам се към Вас, защото Вие сте моят шанс да реализирам една моя мечта. Тази година завърших ВТГ “Г.С.Раковски“ в гр.Варна с пълно отличие. Кандидатствах и бях приет в Икономическия университет. Специалността за която кандидатствах е продължение на това което учих в средното училище. Казва се “Стокознание и митническа дейност“. Мечтата ми е да уча, да получавам знания и дай боже един ден да завърша с отличие, за да мога да се реализирам в живота.

Не знам какво ще работя като завърша, но възможностите на специалността ми дава шанс да се реализирам в много области. Аз съм средният от трима братя които отраснаха без баща, с много лишения и проблеми, но това ме амбицира да стана по упорит. Бъдещето на младите е в знанието. То дава възможност на човек да следва мечтите си.

Ако успеете да ми окажете подкрепа и да повярвате в мен бих бил по спокоен, че ще мога да си осигурявам необходимите ми учебници, помага, материали за да мога да уча. Дори и да не успеете Ви благодаря, че се отзовахте на писмото на майка ми, която всячески се старае да ни помага.

Бъдете здрави,щастливи и спокойни. Това дава сили на човек да прави Добро.

Снимка: pixabay.com

Search

Categories

 1. All
 2. Good examples
 3. Contest Dedicated to Diakonial and Charitable Work
 4. Talk About Charity and Church Social Activities
 5. Charity in Bulgaria between 1878 and 1951
 6. Charity and Christianity
 7. Competition "Creating Good" 2015, Students category
 8. Конкурс "Добротворчество" 2015, Млади писатели
 9. How to claim benefits?
 10. Конкурс "Добротворчество" 2017, категория Студенти
 11. Превенция на здравето
 12. "Creating good" 2018
 13. Competition Dorotvorchestvo 2019
 14. COVID-19

Type

 1. All
 2. Selected
 3. Video

Articles & Video


Current Projects
Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info